Category:

Sea Buckthorn oil

55,54 lei

55,54 lei

Ulei din semințe de cătină. Uleiul de întărire din semințele de cătină presate la rece are un puternic efect de regenerare, netezire și fermitate. Are efect antioxidant – atunci când este utilizat sistematic, ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire, uniformizează culoarea și face pielea să arate sănătoasă și strălucitoare. Cătina este bogată în vitaminele B, vitaminele C, E, K, P, acid folic, carotenoide, flavonoide, fosfolipide, taninuri, zaharuri, acizi organici, micro și macro elemente. Datorita culorii sale intense, se recomanda amestecarea uleiului cu alt ulei de baza sau ca adaos la produsele cosmetice de ingrijire a pielii.

 

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de ulei pe fata, gat sau pe tot corpul. Apoi masați ușor pielea. Cosmeticele nu necesită diluare. De asemenea, puteți adăuga uleiul în crema preferată sau îl puteți aplica pe păr înainte de spălare.

50 ml

Loading...

INGREDIENTE:

Hippophaë rhamnoides fruit oil (Seabuckthorn Oil)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sea Buckthorn oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WEEKLY FEATURED PRODUCTS

What are you looking for?